طرز تهیه کوکیز بادام

شما برای تهیه این شیرینی خانگی در ابتدای کار آشپزی آرد را همراه با نمک و پودر بادام درون یک کاسه متوسط ریخته سپس این مواد را با هم مخلوط کنید پس از انجام این مراحل ، درون ظرفی جداگانه کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید سپس بوسیله یک هم‌زن این مواد را برای مدت زمان ۴ الی ۵ دقیقه ترکیب کنید وقتی بخوبی با هم مخلوط و یکدست شدند تخم مرغ را شکسته و به آن اضافه نمایید دوباره این مواد را برای مدت زمان ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید .

در مرحله بعد نوبت اضافه نمودن آرد میباشد ، آرد را شما در دو مرحله به مایه اضافه کنید و همزمان با دست ورز دهید تا بصورت یک خمیر نرم و لطیف درآید ، مراقب باشید تا خمیر را زیاد ورز ندهید این کار شما باعث خواهد شد تا خمیر به روغن بیوفتد ، حالا خمیر را برای مدت زمان تقریبی ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا آماده شود ، پس از اینکه خمیر شیرینی آماده شد ، آن را در میان دو کاغذ پهن کنید و با یک یا چند مدل قالب خمیر را برش بزنید ، دمای فر را بر روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و برای ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا شیرینی خوشمزه و ساده ی شما آماده شود .


تفریحی

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : خمیر ,دقیقه ,مخلوط ,دهید ,بادام ,شیرینی ,مخلوط کنید ,قرار دهید ,دقیقه درون ,تهیه کوکیز ,کوکیز بادام ,تهیه کوکیز بادام
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ساک دستي کاغذي، ساک دستي کرافت و گلاسه تبليغاتي پروتون Onetemplate ツ +∞ ツ سَرو سَهی کتابخانه عمومی نابینایان و کم بینایان استان کرمان pandora جلوه ی بهاران قاب چوبی