طرز تهیه انار پلو
سینه های مرغ را به همراه یک عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و چند لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند سپس سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.مرغ ریش ریش شده و دانه های انار و گشنیز خرد شده و خلال پسته را با مقداری روغن و کمی زعفران تفت بدهید.
برنج را از قبل با آب و نمک بخیسانید و بجوشونید و آبکش کنید و کف قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی بچینید بعد لایه لایه برنج و مواد بالا رو لا به لای برنج قرار دهید و دمکنی رو بذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد مقداری از برنج رو زعفرانی کنید و مقداری از مواد رو هم برای تزیین روی انارپلو نگه دارید و درآخر با برنج زعفرانی و مواد بالا تزئین کنید.
سالاد هم سالاد گل کلم و انار هست که با این غذا خیلی خوشمزه میشه


تفریحی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

باغ دلتنگی من ورزشی Miss internet جهادي Matthew دستنوشته ها