طرز تهیه خاگینه قیفی

برای تهیه خاگینه مجلسی در یک کاسه مناسب کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود پس از انجام این کار بیکینگ پودر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و مایه را با همزن دستی بخوبی مخلوط میکنیم، سپس نوبت اضافه نمودن آرد میباشد، آرد را در چند مرحله و آرام آرام به مایه اضافه میکنیم، تا خمیر یکدست و مطلوبی داشته باشیم ، در مرحله بعدی خمیر را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت میدهیم ‌.

حالا خمیر را روی میز کار باز کنید با بصورت نواری برش بزنید ،سپس نوارها را بر روی قیف بپیچانید، تابه را روی اجاق قرار دهید روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد خاگینه ها را بصورتی که در روغن شناور باشند سرخ کنید ، پس از آماده شدن خاگینه به آرامی قیف ها را جدا کنید و اجازه دهید تا غذای شما خنک شود ، پس از آن خاگینه ها را درون شربت قرار داده و در پایان خاگینه ها را با خامه فرم گرفته پر کنید اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.


تفریحی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید ایرانی بسم الله الرحمن الرحیم بوتیک احراجات ديوارپوش و کفپوش salamat اهل بيت (ع) بهترین های نت فروش تجهیزات شبکه روزهای دکتر تمام وقت