طرز تهیه ماهی تنوری

کاسه ای را فراهم کرده درون کاسه نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو و پودر سیر را همراه با نیمی از روغن زیتون و زعفران با هم مخلوط کنید ، با کارد شکم ماهی را پاره کرده تمیز نمایید ، حالا ماهی را درون کاسه گذاشته و تمام قسمت های آن را بیرون و داخل شکم ماهی قزل آلا به سس آغشته کنید و ماهی را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود .

در مرحله بعد با فویل سینی فر را بپوشانید و با مقداری روغن مایع سینی را چرب کنید ( فویل ) حالا ورقه های سیب زمینی را بر روی سینی چیده روی سیب زمینی ها را با فرچه چرب کنید و ماهی را بر روی سیب زمینی بچینید توجه داشته باشید چرب کردن سیب زمینی اجازه نمی‌دهد ماهی در هنگام پخت به آنها بچسبد ، حالا با الباقی روغن زیتون که دارید سطح ماهی را چرب کنید در پایان کار چند برگه لیمو ترش تازه را درون شکم ماهی قرار دهید و آنرا بگذارید درون فر ، مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد می‌باشد . حالا خوراک ماهی را با رب انار و سایر سبزیجات سرو نمایید .


تفریحی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

exportimport دانلود برتر شرکت آذران پلاست رسا دانلودCheMaxبرای کامپیوتر مسکن راه خانه خدای فیلم Elizabeth تولیدی پیراهن مردانه لورنزو & پارادایس ۱۷ شهریور مشهد Jennifer