طرز تهیه قیمه یزدی

برای شروع قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته مقداری آب اضافه کرده سپس نخود ها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا بجوشد ، زمانی که اجاق را خاموش کردید نخود ها را آبکش نمایید و بعد از انجام این کار پوست نخود ها را گرفته و آنها را به دو قسمت تقسیم نمایید . حالا تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کرده و نصف یک پیاز را رنده کنید و درون تابه سرخ نمایید .

در مرحله بعد گوشت خورشتی را به پیاز داغ اضافه کرده و همراه هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کرده و به حالت سفید رنگ درآید . حالا نوبت اضافه نمودن زردچوبه به گوشت می‌باشد، کمی که مواد را با هم تفت دادید مقداری آب اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد ، هنگامی که گوشت به حالت نیمه پز درآمد ، نخودها را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت خوشمزه شما کاملاً پخته شود .

در مرحله بعد و زمانی که خورشت قیمه پخته شد از مقداری لیمو عمانی برای چاشنی استفاده کنید ، الباقی پیاز را در تابه بصورت جداگانه سرخ کنید سپس پیاز ها را همراه با هل و دارچین و مقداری زعفران دم کرده به خورشت محلی خود اضافه کرده و اجازه دهید تا جا افتاده شود . اکنون میتوانید غذای خود را در کنار یک پلوی دم کشیده سرو کنید .


تفریحی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هانا ثبت احمد قشقائی زاده آموزش استخراج ارزهای دیجیتال با کوین پات ،کریپتو تب و pivot 16361 Frameworks آمد پیمانکاری سنگ مالون اجاره ماشین در کیش وبلاگ شخصی احمد آراسته پخش آنلاین آهنگ جدید تصفیه آب