طرز تهیه خورشت به

گوشت را پس از خرد نمودن بخوبی شسته و همراه با پیاز های سرخ شده درون تابه ریخته و تفت میدهیم ، پس از انجام این کارها لپه را اضافه میکنیم و برای مدت زمان ۳ دقیقه با مواد حرارت میدهیم سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را ریخته مواد را به آرامی هم زده و تفت میدهیم ، حالا زمان اضافه نمودن آب میباشد حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد .

در مرحله بعدی ، به را بصورت جداگانه تفت دهید سپس آنرا به مواد دیگر اضافه نمایید ، بعد از گذشت مدت زمان ۳۰ دقیقه آلو هایی را که از قبل خیسانده بودید را اضافه کنید ، وقتی که این مواد بخوبی پخته شد و در یک ربع پایانی پخت شکر و آبلیمو را درون خورشت محلی ریخته تا چاشنی شما طعم خورشت را ملس کند ، اکنون خوراک شما اماده برای سرو شده است .


تفریحی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیئت جوانان بنی هاشم خرید آپارتمان در ترکیه عکاس مهاجر Kevin مرجع تدریس خصوصی برای همه مهارت ها و رشته ها در هر کجای ایران اشعار سید امیررضا هاشمی لطفا برای دیافت آخرین مطالب به سایت جدید کلام امامیه مراجعه فرمایید ekalam.ir علم و دانش پیامک تاپ برنامه 1000 ساعته حرف آخر