طرز تهیه کوفته گردویی

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده و سیب زمینی مخلوط کرده و ورز دهید در همان حال که مشغول ورز دادن گوشت چرخ کرده هستید آردنخودچی و یک سوم مغز گردو را هم اضافه نمایید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید در پایان پودر سیر و پودر آویشن و ادویه کاری را ریخته و بخوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده و به ادویه آغشته شود ، حالا مایه کوفته را برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا در هنگام پخت وا نرود .

در مرحله بعدی تابه را با مقدار کمی روغن بر روی اجاق گذاشته پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و درون تابه تفت دهید زمانی که طلایی رنگ شدند رب گوجه فرنگی و رب انار و الباقی پودر گردو را اضافه کنید و کمی سس کوفته مجلسی را تفت دهید حالا دو لیوان آب را بر روی سس ریخته حرارت را کمی بیشتر کنید تا شروع به قل زدن کند ، از مایه کوفته اندازه گردو برداشته گرد کنید و درون سس قرار دهید شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خوراک مجلسی شما جا افتاده شود . توجه داشته باشید به کوفته های درون ظرف دست نزنید تا پایان پخت برای اینکه وا نرود .


تفریحی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حوزه علمیه خواهران ایمانیه اس تی یو پی پی تی ادبي مد و لباس معرفی سایت Brenda دوربين هاي ديجيتال بورس آموز با من و خاطراتم همراه شو