طرز تهیه شامی کباب

کاسه ای را اماده کنید سپس سیب زمینی ها را شسته و رنده کنید پس از ان پیاز را رنده کنید و همراه با سیب زمینی مخلوط کنید حالا گوشت چرخ کرده را به مایه اضافه نمایید و با دست حسابی ورز دهید همانند مراحل اماده سازی کباب کوبیده در همان حال ارد نخودچی را همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه نمایید پس از افزودن ادویه مایه را برای مدت زمان ۲ دقیقه ورز دهید تا حسابی جا افتاده و مخلوط شود .

اگر احساس نمودید مایه شما چسبندگی خوبی ندارد میتوانید تخم مرغ را هم اضافه کنید ، افزودن یک عدد تخم مرغ انسجام مایه کتلت را زیاد میکند و باعث میشود در هنگام سرخ کردن حالت خود را درون تابه از دست ندهد . حالا بر روی مایه شامی خوشمزه سلفون کشیده و برای ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه بهتری بخود بگیرد .

حالا تابه را روی حرارت متوسط گذاشته مقداری روغن اضافه کنید روغن که داغ شد از مایه برداشته و همانند کوکو سیب زمینی کف دست پهن کنید وسط انرا با انشگت سوراخ کنید تا در هنگام سرخ کردن مغز پخت شود درون تابه قرار دهید و دو طرف شامی را سرخ کنید . در کنار شامی ها چند عدد گوجه فرنگی را هم سرخ نمایید و همراه با نان یا برنج سرو کنید .


تفریحی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تشریفات عروسی آرشیدا طراحی وب سایت و اپلیکیشن موبایل دانلود آهنگ خارجي فروشگاه وبلاگ شخصی احسان احسانی اطهر پایه ها نسیم ویستا طرح اطلاعاتی در مورد انواع ویزا کشور سوئد